У Білій Церкві стався дивний інцидент за участю жінки і двох дітей.

Повідомляється, що вона разом з ними вирішила посмажити маршмеллоу на Вічному вогні в місцевому парку Слави. Чомусь їй це здалося вдалою ідеєю, яка в результаті стала надбанням громадськості. Все завдяки очевидцям, які підловили сім'ю за цим заняттям і зняли все, що відбувається на відео, пише "РБК-Україна".


На представлених кадрах чітко видно, як жінка з двома дітьми біля палаючого вогню на території комплексу кидає в полум'я різні предмети. Причому робить це вдень, незважаючи на перехожих.

За словами автора, опублікованого в мережі ролика, мама зі своїми дітьми палили палиці, маршмеллоу, листочки та інше сміття. При цьому жінка сама все це знімала і сміялася.
До слова, зняв дане відео на свій мобільник неповнолітній житель міста, який не наважився зробити зауваження дорослим. У цьому інциденті мають намір розібратися правоохоронні органи Білої Церкви.

Примітно, що це не перша така ситуація, яка склалася в цьому містечку. Так, нещодавно дівчата вирішили приготувати їжу на Вічному вогні і посмажити там сосиски. Відомо, що дана інформація міститься в Єдиному реєстрі.

Раніше "Hyser" писав про те, що в Києві на гілках дерева застряг диван, курйозне фото виклали в мережу. Уточнюється, що диван з дошкою і обшивкою очевидці помітили прямо на каштані, який знаходиться під вікнами житлового будинку.

Також наш портал повідомляв, що в мережі показали курйозне відео маршрутки без підлоги. Наскрізну дірку, через яку видно асфальт, зняв на відео житель Луцька.

Нагадуємо, що мережу насмішило відео з російським начальником пожежної служби. Так, користувачі показали, як п'яний начальник пожежної служби заснув прямо на роботі.