Популярний український співак і чоловік колишньої учасниці групи "Время і стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес є активним блогером і часто публікує сторіс та фотографії в своєму профілі в Instagram.

На цей раз в його сторіс з'явилася дівчина, яка рухається в такт під його пісню під назвою "Sasha".

Виявляється одна з його прихильниць записала деякі рухи під трек і поставила відмітку Дантеса на своїй історії. Популярний артист не зміг пройти повз дівчину і "забрав" її до себе в сторіс, підписавши "Вот и жизненные истории подъехали)".

У соцмережі функція коментування сторіс відсутня, тому фанатам залишалося тільки дивитися на незнайомку.

Нагадаємо, з нагоди Дня Святого Валентина коханий Дорофєєвої поділився кумедними кадрами з їхнього домашнього архіву. Оскільки Надя Дорофєєва - особистість творча, то вона нерідко робить щось в душевному пориві: співає, танцює або навіть їздить за оселедцем в домашньому халаті в нічний супермаркет...

Володимир Дантес зворушливо звернувся до своєї другої половинки: "Ненавиджу день Всіх Закоханих! Але як можна не закохуватися постійно в цю мадам, яка веселиться в будь-якому місці і робить твоє життя яскравішим".

У коментарях до посту фоловерів оцінили компліментами імпровізовану хореографічну постановку Наді Дорофєєвої в громадському транспорті. До речі, деякі з гостей сторінки Дантеса припустили, що артистка хвалилася танцювальним талантом в метро, але потім прийшли до висновку, що "сцена" - це автобус. А знімок міг бути зроблений під час однієї з подорожей.

Раніше Hyser писав про те, що Надя Дорофєєва була помічена в компанії привабливих хлопців.

Також Hyser повідомляв, що Надя Дорофєєва здивувала шанувальників відвертим вбранням і звабливою позою.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва викликала бурхливу реакцію фоловерів, продемонструвавши Відверті кадри.