Популярна українська співачка Ані Лорак, яка кілька років живе і працює в Росії, повернулася на батьківщину.

Виконавиця приїхала до Києва, про що свідчить її фото з Instagram. Знімок з'явився на особистій сторінці співачки, а напис під ним заінтригував шанувальників зірки.

"Цель – успеть всё!
Готовим для вас много нового, интересного и необычного💥" (Орфографія збережена - прим. ред.), - написала вона.

"Солнышко, пусть родная земля зарядит настроением, улыбками, теплом, пусть душа поет: ведь мы так тебя любим и так много людей ждут тебя дома! Ты - достояние своей страны, тобой можно только гордиться и восхищаться! Ты народная, ты любимая! И так будет всегда! Музыка вне политики, а наша любовь не имеет границ!", "солнце💛", "Ждём новый альбом!😍😍", "С нетерпением ждём сюрпризов😍😍😍", "Каролина, а вы сейчас в Киеве? Рада за вас, что приезжаете на родину, это очень важно... в родных местах всегда заряжаешься новой энергией! Выглядите отлично!!! 🙂😍🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥🌹🌼🌹🌼🌹" (Орфографія збережена-прим. ред.), - пишуть фанати зірки з нетерпінням чекаючи сюрприз від Кароліни.

У мережі ходять чутки, що Лорак досі перебуває в романтичних стосунках з саунд-продюсером і екс-чоловіком співачки Тетяни Решетняк (TAYANNA).

При цьому ні Ані Лорак, ні її коханий, не дають коментарів на тему свого роману, А якщо і з'являються на публіці разом, то максимально швидко ховаються від цікавих очей публіки. Час від часу в мережі також пліткують про те, що у співачки щось більше, ніж дружба з Сергієм Лазарєвим, але інсайдери запевняють, що він має слабкість до представників чоловічої статі.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі показали, як виглядала перша дружина відомого телеведучого Юрія Горбунова.

Також Hyser повідомляв, що Анна Седокова здивувала шанувальників оригінальним фото в компанії привабливих чоловіків.

Нагадаємо, що Ані Лорак приміряла образ персонажа "матриці".