Російська телеведуча і відеоблогер Настя Ивлеєва знайома на всьому пострадянському просторі.

Свій кар'єрний шлях до слави і заробляння грошей екс-ведуча "Орла і решки" почала ще в 2016 році, коли почала випускати маленькі відео на свій сторінці в Instagram.

Після такої дебютної появи на телебаченні популярність юної блогерки почала зростати з неймовірною швидкістю. Вона почала вести власне шоу під назвою "Агентшоу".

За життям зірки в соціальній мережі стежить 18,5 мільйонів чоловік, якім Настя показала новий знімокдля Playboy. Блогер опублікувала гарячу обкладинку модного глянцю, який оцінили не тільки її шанувальники і друзі серед знаменитостей.

"на свои чудесные 30 лет я тоже сделала себе подарок!
встречайте, обложка Playboy 🔥 я выбрала для этого самое лучшее время: я уверена в себе как никогда! ❤️
Покупайте во всех магазинах страны! (внутри фотки вообще💣)!
Я и моя команда делали эту обложку сами! Во всех смыслах , начиная от продюсирования каждой мелочи, заканчивая фотографом и зд дизайном! Потому, смело считаем, что это лучшая, и самая дорогая обложка за историю русского Playboy!🤟🏽🏆 Кстати, обратите внимание, почти ни одной информационной сноски! Чистая картинка👅 Я горжусь этой работой❤️
Кибер вечеринка продолжается! Всем приятного просмотра💦💦💦💦💦" (Орфографія збережена-прим. ред.), - пише вона під знімком.

Раніше Hyser писав про те, що Асмус зробила дивне зізнання про ідеальні розміри-переплюнула Івлєєву.

Також Hyser повідомляв, що Надія Мейхер одягла сукню з розрізом майже до пупка, спритні чоловіки побачили все, чого жадали.

Нагадаємо, що Настя Каменських в одній футболці показала, як проводить вихідні.