Синоптики попередили українців про те, що найближчими днями піде мокрий сніг.

Так, в Україні найближчими днями знову скоро випаде мокрий сніг. І хоча вже на календарі майже кінець березня зима так і не думає здавати своїх позицій. Температура повітря не піднімається вище + 12 градусів.

Цього разу синоптики попередили про те, що вже завтра в багатьох областях України випаде мокрий сніг. Стовпчики термометрів протягом дня не піднімуться вище позначки + 6 градусів тепла.

Крім того, в деяких регіонах буде досить прохолодно і навіть мінусова температура повітря. Тому не варто далеко ховати свій теплий одяг, щоб на вулиці не замерзнути.

Що стосується прогнозу погоди в Києві у вівторок, то там буде спостерігатися мінлива хмарність. Температура повітря триматиметься на рівні -3 градусів вночі, а вдень + 2 тепла.

При тому, що раніше синоптики стверджували, що погода в цьому році буде досить теплою. А ось весна не змусить себе довго чекати. Але як показує практика, що все вийшло якраз навпаки.

Тому що температура повітря як і раніше не радує українців. А опади вже порядком набридли. Мокрий сніг під кінець березня нікого не може не радувати. Але як запевняють експерти, що ось літо в цьому році буде дуже навіть спекотним.

В цілому, весна вже скоро повністю займе свої позиції. Залишилося почекати зовсім небагато. Але поки доведеться потерпіти таку неприємну погоду, яка псує всі плани і головне настрій. У будь-якому випадку нічого не вічне і це скоро закінчитися.

Синоптики розповіли, якою буде погода у вівторок, 23 березня, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що в Україну повернулася зима, синоптики обіцяють 5 градусів морозу.

Також писали, що Лютий повертає свої позиції, в Україні обіцяють снігопади. Де опади перевищать норму.

Нагадаємо, що українців попередили про насувається антициклон, весни поки не чекайте, будуть заморозки і снігопади.