Синоптики попередили українців про погіршення погодніх умов, які очікуються в країні на цьому тижні.

Протягом тижня температура повітря в Україні вдень буде становити вище нуля, правда вночі можливі заморозки до -6 ℃. Відповідні дані підтверджує Укргідрометцентр.


Так, 23 березня в Україні синоптики обіцяють дощі зі снігом при температурі повітря вдень - від + 1 ℃ до + 6 ℃, а вночі - до -5 ℃.


24 березня, в середу, опади прогнозуються на сході і на півдні України. А от у Київській, Чернігівській та Сумській областях, а також на заході країни переважатиме сонячна погода, а термометри покажуть - від +4 ℃ до + 6 ℃.


25 березня вже буде сонячно на всій території України і ніяких опадів не передбачається. Більш того, навіть трохи потеплішає, особливо в західних регіонах, де температура повітря прогріється до +10 ℃ вдень, а в центральних, на сході і півдні - до + 8 ℃.


У п'ятницю, 26 березня, опади повернуться і в Херсонській, Харківській, Луганській, Донецькій та Запорізькій областях спостерігатиметься сніг, а в Криму - дощ з мокрим снігом. Хоча температура в цих регіонах буде досягати + 10 ℃ вдень.

На заході країни очікується до + 11 ℃ вдень, в центрі - до +10 ℃.


Раніше "Hyser" писав про те, що синоптик Леонід Горбань зробив прогноз на весну. За його словами, в нашій країні ще будуть значні коливання температури аж до негативних значень.

Також наш портал повідомляв, що українців попередили про антициклон, що насувається, який свідчить про те, що весна поки чекати не варто.

Нагадуємо, що українців попередили про примхи погоди в квітні. Другий місяць весни, за прогнозами синоптиків, обіцяє бути нестабільним.