Українцям розповіли, хто в квітні не отримає надбавки до своїх пенсія.

Так, в Україні регулярно відбуваються перерахунки пенсій. Але, на превеликий жаль, надбавки отримують далеко не всі люди. Це пов'язано з багатьма причинами. Цього разу в квітні є теж категорії людей, яким не варто розраховувати на будь-які надбавки до своїх виплат.

Нагадаємо, що ще в березні уряд провів індексацію пенсійних виплат для майже 8 млн громадян. Вже через кілька тижнів, з 1 квітня ще однієї категорії пенсіонерів проведуть перерахунок.

Відомо, що на початок 2021 року в Україні офіційно зареєстровано 11,1 пенсіонерів. З цього числа 2,7 мільйона продовжують працювати.

Саме їм у квітні мають провести перерахунок виплат і додати певну суму. Щоправда, все розраховуватиметься індивідуально, адже на розмір надбавки впливатиме кількість стажу, а також розмір зарплати.

Тому точно сказати, скільки хто отримає просто неможливо. Але варто відразу сказати, що в даному випадку надбавки не буду настільки істотні, як багато хто може сподіватися. Бо для суттєвих надбавок у державній скарбниці просто немає грошей.

Крім того не всі пенсіонери, які досягли пенсійного віку, але при цьому продовжують працювати, отримають надбавки до пенсій.

Зокрема, поки не отримають надбавки пенсіонери, які вийшли на заслужений відпочинок нещодавно - в період з Квітня 2019 по квітень 2021 рік. До слова, таких громадян в країні 700 тисяч осіб.

Таким чином виходить, що виплати зростуть тільки у приблизно двох мільйонів українців. А ось іншим людям доведеться почекати. Зокрема, ті, хто нещодавно вийшов на пенсію зможуть отримати надбавки тільки в 2022 році.

Тому їм доведеться ще почекати. Але незабаром вони теж отримають свій перерахунок пенсій.

Раніше Hyser писав про те, що українським пенсіонерам пообіцяли плодоносний рік, хто і скільки отримає.

Також писали, як українці на старості років опиняться без засобів до життя.

Нагадаємо, що в Україні порівняли пенсії жінок і чоловіків, різниця приголомшує.