Пасажирам "Інтерсіті" пропонують спробувати нове дитяче меню.

Відомо, що воно складається з різнобарвної пасти з твердих сортів пшениці, курячого биточка, а також овочевих ролів і смаколиків. Таким чином, поки меню буде представлено тільки в цьому виді, про що повідомляє прес-служба "Укрзалізниці". Про це пише "LIGA.Life".


Надалі ж будуть вивчати попит і при необхідності щось додавати в меню. Також варто відзначити, що наразі всі ланч-бокси готує DO & CO KYIV. Після приготування вони направляються в шокову заморозку.

Завдяки цій технології, продуктам вдається тривалий час зберігати свої властивості. Уточнюється, що в УЗ їх зберігають при температурі не вище -18С. в цілому термін зберігання цих ланч-боксів становить 48 год після дефростації, уточнила гендиректорка Do & Co Ukraine Евеліна Міцкевич.



Придбати дитячий бокс в "Інтерсіті" можна за 140 грн. Власне, така вартість і дорослого бізнес-ланчу, який в продаж "Укрзалізниця" запустила в Інтерсіті + в кінці минулого року.

Примітно, що в мережі Макдональс дитяче меню, а саме Хепі Міл коштує 82 грн. Виходить в ресторані швидкого харчування нагодувати дитину дешевше, ніж в "Інтерсіті", але меню правда не буде таким різноманітним.

Раніше "Hyser" писав про те, що Україну накривають "червоні зони", в яких слідом скасовують маршрутки, трамваї і автобуси.

Також наш портал повідомляв, як виїхати з "червоної зони" Західної України. Керівництво "Укрзалізниці" розповіло про організацію перевезень.

Нагадуємо, що діти-спортсмени "розгромили" вагон "Укрзалізниці". Є відповідне відео, на якому зображені обірвані фіранки і купи сміття.