Українців попередили про нові погодні сюрпризи, які очікуються в п'ятницю, 19 березня.

Практично на всій території країни не прогнозується вітру або істотних опадів. Місцями хіба що спостерігатиметься дрібний дощ або мокрий сніг. Відповідну заяву зробила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.


Таким чином, Діденко пообіцяла вдень 19 березня в більшості регіонів України температуру повітря в районі 2-6 градусів тепла. Трохи тепліше буде в Криму, де повітря прогріється до + 5 + 9 градусів. При цьому очікується до 3-7 градусів морозу в західних регіонах в найближчу ніч.

У Києві ж опади, як і скрізь, малоймовірні. Денна температура становитиме приблизно + 3 + 5 градусів.

Саме час для прогулянки, оскільки в суботу вже буде похмуро. Втім, найкраща прогулянка може видатися в неділю, коли буде світити сонце в Києві.


Крім того, прогноз погоди від синоптиків Українського гідрометцентру свідчить про те, що з 17 по 20 березня в країні буде прохолодно. Також можливі опади у вигляді дощів, а місцями - снігу, які йтимуть чи не щодня.

Однак уточнюється, що 19-20 березня атмосферний фронт з опадами зміститься на схід і північ, тому на решті частини країни в ці дні буде сухо.

Раніше "Hyser" писав про те, що синоптики попередили українців про суттєве похолодання та Березневі снігопади.

Також наш портал повідомляв, що синоптики вже попереджали, що найближчим часом погода в Україні буде дуже мінливою. Замість весняного тепла країну накриють сильні дощі та мокрий сніг.

Нагадуємо, що синоптик засмутив українців прогнозом, згідно з яким, про спеку можна забути. Наприклад, на Великдень пообіцяв сильний холод і морози періодами.