Відомий синоптик Наталка Діденко розповіла про те, до якої погоди варто готуватися завтра, 17 березня.

Так, українців попередь про те, що завтра, й17 березня, погода буде вельми мінливою. Не варто розраховувати на сильно високі градуси. Тим більше, що зараз більша частина України знаходиться під впливом південного циклону. А як розповіла Наталка Діденко, що цей циклон вельми примхливий.

В першу чергу Південний циклон принесе велику кількість вологи. Тому на вулиці буде вельми некомфортна погода.

"17 березня в більшості районів очікується дощ, місцями з мокрим снігом. У північних регіонах буде хмарно, але північ єдиний, хто завтра уникне значних опадів.
У середу температура повітря в Україні почне поступово знижуватися-на півночі, заході, в більшості центральних регіонів завтра буде + 1...+ 5 градусів тепла.
У південній частині, на південному сході, а також у Кропивницькому та Дніпрі все одно буде тепліше: вдень + 5...+ 11 градусів тепла", - написала на своїй сторінці в соціальній мережі Наталка Діденко.
Що стосується Києва, то в цей день в столиці України буде переважно похмура погода. Але істотних опадів не передбачається. Температура вдень коливатиметься в межах + 4...+ 5 градусів тепла.
"До кінця тижня буде холодно", - підсумувала свій прогноз погоди Наталка Діденко.
Але потепління вже варто очікувати до 22 березня. Тому залишилося зовсім недовго.
Варто сказати, що цього року холоди протрималися досить довго в Україні. Багато хто чекає не дочекаються, коли нарешті теплий одяг можна буде прибрати далеко в шафу.