Олександр Лукашенко з величезним відривом переміг у напруженій лижній гонитві

Ролик, на якому дуже чітко видно, з якою "тяжкою працею" самопроголошеному "президенту" Білорусі вдалося обігнати свого суперника в цьому нелегкому виді зимового спорту, опублікував у відеохостингу YouTube один з очевидців події.

Лижні перегони, під назвою "Мінська лижня" проходили в столиці Білорусі. Брав у ній участь і "бацька". Однак, щось сталося з одним з лідерів біля самої фінальної риси. Лижник під номером "2" прекрасно ковзав поруч без жодних перешкод і труднощів, але раптово почав себе вести як в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, ноги його затряслися і заплуталися, а лижі переплелися відразу після того, як з ним порівнявся сам Президент Республіки Білорусь, Олександр Лукашенко. Таки чином, в "Мінській лижні" перемогла саме команда самопроголошеного глави держави.

Сам же Лукашенко, в інтерв'ю місцевим засобам масової інформації заявив, що така перемога далася насилу, через те, що особливо важко перемагати, коли за твоїми зусиллями стежать "мільйони різних очей". Втім, "президент" не відмовився від титулу переможця, і підкреслив, що людям добре від його тріумфу, оскільки його доля - робити людям тільки хороше.

У самому цьому сюрреалістичному "змаганні", що пройшов в суботу, 13 березня цього року, брала участь не тільки команда адміністрації Олександра Лукашенка або чиновницького апарату Ради Міністрів, укупі з Управлінням справами Президента або Національними зборами, а й дрібні сошки начебто спортсменів від обласних виконавчих комітетів, та інша "челядь" з держструктур.

Саме відео з "Мінської лижні" доступно трохи нижче.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що народний синоптик пообіцяв, що цього року на Україну чекає неврожай.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, чому Джозеф Байден не бажає спілкуватися з Володимиром Зеленським.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що незабаром розмір пенсійних виплат для українців скоротиться в кілька разів, в Вимоги до трудового стажу - збільшаться.