Прес-секретар президента України Юлія Мендель стане ведучою для щотижневої передачі на державному телеканалі "Дом", який транслюється на окупованих Росією територіях України.

Про це вона повідомила на сторінці в Facebook.

На цьому тижні на Телеканал Дом і UATV російською стартує щотижневе ТВ-шоу "Погляд з Банкової з Юлією Мендель". Це авторський проект прес-секретаря президента України.

"Не втомлюємося говорити з вами. А особливо – з українцями, котрі опинилися за контактною лінією на Донбасі та в Криму. Сьогодні, о 19:30 для підписників Телеканал Дом у YouTube – пілотний випуск про дезінформацію та соціальні послуги для українців по обидва боки контактної лінії. Зважайте – відповідаю на запитання! Шукайте сьогодні на YouTube каналу «Дом»!",- написала прес-секретар в соціальній мережі.

Державний цілодобовий розважально-інформаційний телеканал у своєму Facebook також анонсував вихід нового щотижневого ТВ-шоу.

"Iuliia Mendel коментує актуальні події, ділиться своїми висновками про те, що відбувається, робить прогнози спеціально для аудиторій, які проживають на тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу", - пише телеканал.

Зазначимо, що з 1 березня телеканал "Дом" почав супутникове мовлення на окупованих територіях України. Тепер жителі Донецька, Макіївки, Горлівки, Судака, Євпаторії, Сімферополя та інших окупованих Російською Федерацією міст зможуть дивитися "Дом". Крім того, онлайн-трансляція ефіру є на сайті телеканалу і в Youtube.

Раніше Hyser писав про те, що Юлія Мендель розповіла про коханого і заявила, що хоче дітей.

Також Hyser повідомляв, що Олена Зеленська "округлилася" на кілька розмірів.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський анонсував запуск нового проекту, який посприяє розвитку українських сіл.