Синоптики попередили українців про суттєве похолодання.

У той час як українці вже повинні насолоджуватися теплою весняною погодою, їм доводиться і далі миритися зі снігом, який схоже не збирається залишати нашу країну в спокої. Про це свідчать дані Укргідрометцентру, пише "Головнокомандувач".

в Україну йдуть сніги і похолодання, фото: Українська правда

Так, наприклад, вдень 15 березня синоптики прогнозують на всій території України сприятливу температуру повітря в межах від + 4 до +12 градусів. Однак без опадів у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу не обійдеться на заході країни, а також у Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій та Чернігівській областях.

Проте решту країни опади обійдуть стороною, хоч і буде хмарно з проясненнями.


У вівторок, 16 березня злегка похолодає і температура повітря становитиме від +2 до +9 вдень і від -1 до +3 вночі. Сніг з дощем не спостерігатиметься в більшості західних областей, але місцями проявить себе в центральних, північних і південних областях.


Повністю всю Україну опади накриють вже в середу, 17 березня. При цьому, згідно з прогнозом синоптиків, температура повітря вдень коливатиметься в районі від + 3 до +7 градусів, а вночі - від 0 до + 5 градусів.


Раніше "Hyser" писав про те, що синоптик засмутив українців прогнозом, згідно з яким, про спеку можна забути. Наприклад, на Великдень пообіцяв сильний холод і морози періодами.

Також наш портал повідомляв, що українців попередили про березневі погодні гойдалки. Рано ховати теплий одяг.

Нагадуємо, що синоптики розповіли, коли в Україну прийде справжня весна. Природні процеси переходу погоди нестабільні, тому терміни настання весни можуть зрушуватися.