Нестача питної води в анексованому Криму змушує підприємців йти на "порушення"

Про те, що окупаційна прокуратура проводить постійні перевірки місцевих підприємств, повідомляє Telegram-канал "Інформ Онлайн".

Прокуратурою міста Севастополя була перевірена робота підприємства ТОВ "Південний Берег", що виробляє питну воду. Правоохоронне відомство, підконтрольне Російській Федерації, заявило, що готова продукція, а це упакована бутильована вода, зберігається на підлозі, без додаткових підставок, а у співробітників немає свідоцтв про проходження імунізації.

Таким чином, як вважає окупаційна влада, на підприємстві не виконано повний комплекс заходів, які повинні забезпечувати "санітарно-епідіомілогічне благополуччя в колективі". Судячи з усього, так окупанти наголошувати на тому, що кримчани не бажають щепитися малоефективною російською антикоронавірусною вакциною "Супутник V". А власнику, необхідного для жителів пересохлого Криму бізнесу, вже висунуті претензії, згідно з якими він зобов'язаний усунути порушення в найкоротші терміни.

Повідомлення. Фото: Телеграм-канал "ІНФОРМ ОНЛАЙН".
Повідомлення. Фото: Телеграм-канал "ІНФОРМ ОНЛАЙН".

Нагадаємо, що під Севастополем російські військові планують завершити ковшовий водозабір на річці Бельбек, який начебто повинен розв'язати проблему забезпечення водою захопленого міста. Окупаційна адміністрація обіцяє пустити воду через укріплене річище, яку перегороджує висока, 29-метрова дамба. Після цього новий трубопровід повинні з'єднати з основним, магістральним водоводом. По ньому технічну воду будуть направляти на основний гідровузол міського водоканалу, і тільки звідти - жителям Севастополя. Такі дії викликані, швидше за все тим, що в цьому місті знаходиться база ВМФ Росії.

В інших же містах Криму тривають перебої з постачанням води. Зокрема, в Алушті, Євпаторії, Сімферополі, Ялті та Бахчисараї вода подається строго за затвердженим владою графіком.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що секретар РНБО України назвав винних у захопленні Кримського півострова.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Леонід Кравчук розповів, як можна примусити РФ до повернення захоплених українських територій.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Російська Федерація стягує важкі Системи озброєння до кордону з Україною.