У мережі показали відео, як п'яний начальник пожежної служби заснув прямо на роботі.

Російська пожежна служба потрапила в гучний скандал. На цей раз відзначився один з начальників, який дозволив не тільки випити алкоголь на робочому місці, але при цьому і заснути. Такий прокол помітили інші співробітники, зняли це все на відео і поділилися в мережі.

Випадок стався в Карелії. Відео зняли співробітники пожежної частини в Медвежьегорском районі.

Відео опублікував Telegram-канал LifeShot.

За словами пожежників, на кадрах – наслідки корпоративу.

"Проводиться службова перевірка", - йдеться в повідомленні.

Примітно, що в коментарях багато користувачів підтримали "героя" відео: "підсипали чого і зняли на плівку, поки в відрубі, народу на потіху. Скоро хто зняв, начальником буде", "Ну і як з такими щурами працювати? Що трапся-хрін хто прикриє. Розігнати гадюшник", " Ну і стукачі навколо нього...",- написали в коментарях росіяни.

Відзначимо, що це не перший раз подібні відео потрапляють в мережу. В основному головну роль в них якраз виконують росіяни. Адже в цій країні величезні проблеми зі споживанням алкоголю. Статистика говорить про те, що багато людей мають таку згубну залежність і тим самим калічать життя не тільки собі, але і тим, з ким вони живуть. Адже алкоголіз нерідко стає причиною домашнього насильства, коли людина вже не може контролювати і нести відповідальність за свої слова і вчинки.

В даному випадку страждають жінки і діти. Адже по суті, вони не можуть себе захистити і тому змушені терпіти всі ці знущання. Звернення до правоохоронних органів рідко коли допомагає.

Раніше Hyser писав про те, що з'явилося відео, яке Путіну не пробачать, експерти розповіли правду.

Також писали, що Путіна більше немає, експерт розповів про кремлівську таємницю, яку приховують.

Нагадаємо, що у мережі сміються над злодієм-невдахою, який сам себе і здав поліції, перші подробиці.