У Київській області сталася незвичайна надзвичайна подія

На Київщині, у місті Васильків сталося зіткнення легкової машини з військовим літаком. Сталося це ввечері, 10 березня в 40-й бригаді тактичної авіації. Про це повідомляє лужба зв'язків з громадськістю Повітряного командування "Центр".

домляється, що НП сталася після того, як закінчилася льотна зміна, в темний час доби. Коли літак буксирували на авіаційну стоянку, він зіткнувся з автомобілем, в результаті чого сталося загоряння. На щастя, пожежному підрозділу частини вдалося вчасно локалізувати і загасити вогонь.

Водій машини отримав травми, медики надали йому кваліфіковану першу допомогу. В даний момент він знаходиться в нормальному стані, за ним доглядають лікарі. В даний момент на місці події ведуть розслідування правоохоронці, перевіряється військова частина. Фотографій або відеозаписів з місця дорожньо-транспортної пригоди не опубліковано.

Нагадаємо, до цього повідомлялося, що в п'ятницю, 5 березня, в Одеській області, неподалік КП "Дачне" сталося страшне ДТП. Легковий автомобіль Hyundai Sonata зіткнувся з поліцейською машиною Toyota Prius.

Відомо, що аварія трапилася приблизно о 19:00. Автомобіль Hyundai рухався у напрямку Одеси. Передбачається, що водій "Пріуса" спробував різко розвернутися під час руху, в результаті чого в його автомобіль ззаду влетіла інша машина. Після зіткнення Hyundai відкинуло у відбійник. Обидва водії сильно постраждали, поліцейського врятувати не вдалося.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Полтаві виписали перший великий штраф за порушення карантинних обмежень. Магазину виписали штраф у розмірі в 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що автолюбителів попередили про те, що в силу вступили зміни в правилах дорожнього руху, які визначають правила перевезення дітей в автомобілі.

Також "Hyser" писав, що українських автомобілістів попередили про те, що останнім часом зловмисники користуються новим способом крадіжки автомобілів, і розповіли, як захистити свій транспортний засіб від крадіжки.