Vodafone запустив корисну послугу для активних користувачів мережі

Один з найпопулярніших мобільних операторів в Україні Vodafone не стоїть на місці і працює над поліпшенням якості послуг, що надаються, а також пропонує нові акції та "плюшки". Так, на цей раз абонентам пропонується безкоштовний трафік з декількох популярних ресурсів. Про це повідомляє пресслужба Vodafone.

На дворі 2021 рік і уявити життя без спілкування в месенджерах, обміну фотографіями в соціальних мережах або навіть роботи в мережі вже неможливо. Велика частина трафіку мобільного інтернету йде на невелику кількість популярних ресурсів і сайтів. Тому Vodafone запустив pass-послуги, які пропонують модифікувати тариф під свої потреби. Абоненти можуть підключити одну або кілька таких послуги і зробити Трафік з тих сервісів, якими найбільше користуються, безлімітним. Наприклад, якщо абонент часто слухає музику, то підключивши Music-Pass зможе без обмежень по трафіку використовувати популярні сервіси (Apple Music ,YouTube Music, Google Play Music та інші)

Крім того, оператор пропонує послуги Video-Pass (безліміт Youtube, Megogo, Netflix), Social-Pass (безліміт на соціальні мережі, наприклад Instagram, Twitter, Facebook і інші), Online-Pass (безлімітне користування месенджерами Telegram, Viber, WhatsApp та інші), а також Game-Pass (безліміт в Twitch, App Store, Google Play, Steam, orange box).

Також Vodafone запустив акцію, згідно з якою абоненти всіх тарифних планів, крім контрактних, спеціальних і, природно, безлімітних зможуть абсолютно безкоштовно протягом 4 місяців скористатися послугою Video Pass.

Відзначається, що експерти рекомендують абонентам користуватися тільки офіційними додатками, щоб трафік йде через потрібні сервіси правильно ідентифікувався і не рахувався в пакеті послуг.

Раніше портал Hyser повідомляв, що абонентам Vodafone розповіли, як збільшити швидкість інтернету.

Також портал Hyser писав про те, що Vodafone роздає Безліміт за 1 копійку.

Крім того портал Hyser писав, що Vodafone оновив деякі тарифи.