Синоптики поділилися прогнозом погоди на четвер, 11 березня.

Згідно з прогнозом, сьогодні практично по всій території України буде спостерігатися хмарна погода з проясненнями. Сонце порадує своєю присутністю тільки жителів Одеси і Харкова. Про це пише "Погода УНІАН".


Морози в цей день все так само будуть відчуватися на півночі. Однак термометри в Харкові не покажуть більше -4°, а на решті території очікується приблизно до +6°. У західних областях і в Приазов'ї можливий штормовий вітер.

Також варто відзначити, що опадів сьогодні не передбачається, в тому числі і в Києві, де вдень стовпчики термометрів досягнуть 0°...+2°. Детальніше про прогнозовану температуру повітря в тому чи іншому регіоні України:


До всього іншого, українців розчарували новиною про те, що в країні незабаром знову почнуться дощі і мокрий сніг, а значить теплої весняної погоди поки чекати не варто. Провідний синоптик Українського гідрометцентру Роман Мурмило заявив, що опади у вигляді снігу, мокрого снігу або дощу, залежно від конкретного регіону, - пройдуть 11 і 12 березня по всій території країни.

Через опади підвищення температури повітря, яке буде спостерігатися до 15 березня, не буде сильно помітне і відчутне.

Раніше "Hyser" писав про те, що народний синоптик Леонід Горбань вважає, що весна не буде спекотною. Він навіть попереджає про мороз у квітні та холодну погоду на Великдень.

Також наш портал повідомляв, що синоптик назвала дату, коли почнеться в Україні весна. Залишилося чекати недовго.

Нагадуємо, що синоптики попередили, яким регіонам можуть загрожувати паводки, жителям трьох областей варто приготуватися до нового випробування.