З'явилася нова інформація щодо стану дівчини, яка постраждала в результаті ДТП, що сталось в Польщі.

Йдеться про українку Анастасію Кочеткову, яка стала жертвою страшної ДТП з автобусами в Польщі. Відомо, що вона зараз у важкому стані і потребує допомоги. Про це пише "Апостроф".


Лікарі борються за життя Анастасії в госпіталі Перемишля, куди її госпіталізували після аварії. На цей момент дівчині зробили вже дві операції. Також лікарі поділилися своїми побоюваннями з матір'ю, попередивши, що перша доба критична, і потрібно готуватися до всього.

Це вже диво, що Настя жива, хоча досі не приходить до тями. Польські медики зробили все можливе, щоб стабілізувати її стан, але він як і раніше дуже важкий.


Варто згадати і про висновки слідства, які свідчать про те, що це водій рейсового автобуса Познань-Херсон не впорався з керуванням, внаслідок чого автобус знесло в кювет.

В результаті цієї події шестеро пасажирів загинули на місці, а ще більше 40 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості і деякі з них знаходяться в лікарні. Дітей серед постраждалих громадян України не було.


До слова, відомо і те, що українці, які не отримали серйозних пошкоджень при даному ДТП і не були госпіталізовані, вже повертаються з Польщі в Україну.

Раніше "Hyser" писав про те, що в Одесі резонансна ДТП з поліцейськими. Відомі подробиці даної події.

Також наш портал повідомляв, що у Дніпрі легковий автомобіль протаранив заправляється "фуру". Є жертви.

Нагадуємо, що під Вінницею тепловоз протаранив ВАЗ-2106. Водія з трудом дістали.