У багатоповерховому житловому будинку одного з міст України стався потужний вибух

Про те, що в місті Бердянську, яке знаходиться в Запорізькій області, в цю в середу, 10 березня, рано вранці, в одному з дев'ятиповерхових житлових будинків прогримів вибух, повідомляє пресслужба Національної поліції області.

Як стало відомо, в результаті трагічного інциденту загинуло двоє чоловіків, а ще одну постраждалу, жінку віком в 49 років, екстрено госпіталізувала в лікарню бригада "швидкої допомоги".

У Національній поліції інформують, що вибух стався о 09 годині ранку, після чого в Бердянський районний відділ поліції ГУНП в Запорізькій області відразу ж надійшло повідомлення про цю подію, що сталася в одній з квартир розташованої на сьомому поверсі багатоповерхового житлового будинку, що знаходиться по вулиці Волонтерів у місті Бердянську.

Після того, як на місце ще невизначеної події негайно виїхала оперативна група правоохоронців, а також черговий наряд відділу екстреного реагування патрульної служби, спільно з керівництвом Бердянського районного відділення поліції, було встановлено, що в житловій квартирі все ж стався руйнівний вибух від спрацювання невідомого пристрою.

Місце подій. Фото: скріншот YouTube-відео.
Місце подій. Фото: скріншот YouTube-відео.

У підсумку на місці загинули двоє жителі квартири - двоє чоловіків 60 і 50 років, а жінку, 1971 року народження, з серйозними тілесними ушкодженнями, у важкому стані госпіталізували в найближчу місцеву лікарню. На момент прибуття, правоохоронці почали встановлювати всі подробиці та обставини події, і тільки потім зможуть надати правову кваліфікацію і винести підозри. Поки що передбачається, що вибух стався через неакуратне поводження з бойовою ручною гранатою.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що в Одесі, незадоволена крихітними пенсійними виплатами, громадянка не витримала, і підпалила двері ПФУ.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Президент України Володимир Зеленський анонсував створення в нашій країні спеціальної служби, яка буде боротися з неправдивою інформацією.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що у столиці України, в одному з приватних будинків, в лазні живцем згоріли кілька людей.