Тільки 8 березня пасажиркам поїздів "Укрзалізниці" буде надано безкоштовний доступ до розважальних послуг

Про те, що в Міжнародний жіночий день, але тільки на борту деяких складів "Інтерсіті+", жінки зможуть без додаткової плати подивитися величезну кількість фільмів, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляє пресслужба залізничної компанії.

Такий подарунок "Укрзалізниця"підготувала спільно зі своїм партнером, медіатекою "Sweet TV". Для отримання доступу, пасажирці буде достатньо взяти у провідника промокод, і діючи за інструкцією, присутньою на святковому "флаєрі", під'єднатися до внутрішньої бездротової мережі компанії з ноутбука, планшета або смартфона, і вибрати для перегляду будь-який з 300 вподобаних фільмів або мультфільмів.

Діяти ця акція буде тільки в поїздах, в яких є можливість підключення до онлайн-відеотеки: №734 маршруту Київ - Покровськ - Київ, №732 маршруту Київ - Запоріжжя - Київ, №722 маршруту Київ - Харків - Київ, №715 маршруту Київ - Львів - Київ, №745 маршруту Київ - Славське - Київ та №712 маршруту Київ - Костянтинівка - Київ.

"Укрзалізниця". Фото: скріншот YouTube-відео.
"Укрзалізниця". Фото: скріншот YouTube-відео.

Варт нагадавши, що в "Інтерсіті+", ще один партнер "Укрзалізниці", "WOG Cafe" пропонує в цей святковий день особливе не тільки м'ясне меню. Наприклад, основною стравою може бути паста з соусом "песто", смаженими печерицями та овочами. А на закуску можна додати хумус зі шпинатом і в'яленими томатами, і крокет з грибами. Така можливість в національній залізничній компанії з'явилася зовсім недавно, в грудні 2020 року. Замовлення можна зробити як онлайн, так і при покупці квитка в касі вокзалу.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, у яких регіонах України не буде доступне регулярне залізничне сполучення.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що для виїзду з "червоних" епідемічних зон "Укрзалізниця" запустить спеціальні поїзди.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що "Укразалізниця" придбає 100 вагонів підвищеного комфорту, на загальну суму в більш ніж 3 мільярди гривень.