У мережі розповіли історію про найкривавішого серійного вбивцю Андрія Чикатило.

У 90-ті роки серійний маніяк на ім'я Андрій Чикатило тримав у страху всю країну. Дівчата боялися виходити на вулицю, щоб не потрапити до нього в руки. Правоохоронні органи довго не могли зловити вбивцю. Цікаво, що Чикатило народився в 1936 році в Харківській області. Помер нелюд в 1994 році. Він убив близько 43 дівчат. І це тільки ті, які вдалося довести.

Але багато хто припускає, що насправді він убив набагато більше людей, просто довести це не було на той момент ніякої можливості.

До того, як почати вбивати людей, Чикатило працював у школі вчителем. Вже тоді на нього скаржилися, що він чіплявся до своїх учнів. Але далі скарг справа не пішла. Хоча якщо тоді була реакція, то це врятувало б десятки життів.

У більшості випадків Чикатило під різними приводами заманював своїх жертв в безлюдні місця, де наносив їм численні тілесні ушкодження. Тіла деяких жертв він ґвалтував і вживав у їжу. Маніяк був спійманий в результаті масштабної спецоперації "лісосмуга", що проводиться під керівництвом ЦК КПРС.

Керував спецоперацією генерал-майор Віктор Бураков. На жаль, він помер у 2018 році. Але вже в кінці свого життя він встиг дати останнє інтерв'ю, в якому і рас сказав всі подробиці тієї справи. Також він розповів, як експерти не один раз плуталися, що призводило до того, що вбивцю так і не могли зловити.

Віктор Бураков поклав більшу частину життя на те, щоб зловити Чикатило. Тут перша частина його інтерв'ю.

Раніше Hyser писав про те, що країну сколихнула історія про пенсіонера-деспота з Харківщини, він тримав у полоні людей.

Також писали, що на Житомирщині військовий вирішив захистити стареньку і отримав газом в обличчя.

Нагадаємо, що у Львові розгорілася гучна справа навколо пастора, це покалічені долі десятків дітей.