Хлопець вирішив вчинити крадіжку для своєї дівчини, але щось пішло не так

Хлопець-невдаха зважився на крадіжку напередодні свята 8 березня. Однак, він потрапив на відео і став зіркою соціальної мережі. Відео опубліковане у Facebook-спільноті "Київ Оперативний".

Дівчина, на ім'я Анастасія відправила свого хлопця в один зі столичних магазинів техніки забрати своє замовлення. Йдеться про навушники за 4000 гривень.

Видно, сума виявилася для хлопця великою, він через жадібність вирішив провернути невелику аферу, але сильно прорахувався.

До слова, цієї ситуації могло і не статися, бо Анастасія замовила доставку навушником кур'єром. Однак, щось пішло не так і дівчина відправила свого хлопця забирати навушники з магазину.

Хлопець прийшов в магазин, забрав навушники та не заплативши, зник. Однак, він не врахував один момент - при оформленні замовлення дівчина вказала свої дані й місце проживання, адже вона замовляла доставку.

Тому, злодія-невдахи правоохоронцям не склало труднощів розшукати. У спільноті виклали відео, як хлопець забирає з каси товар і йде.

Напевно від того, який "геніальний" план зі скоєння крадіжки хлопець придумав, він собою пишався. Але недовго, адже він не продумав всі деталі й тепер на нього вже написали в поліцію заяву.

До слова, в коментарях знайшлося чимало передплатників, які здивувалися вчинку хлопця. Деякі розкритикували його IQ, порівнявши з собакою.

Інші ж зі сміхом написали, що такий вчинок пов'язаний з 8 березня, дівчині подарунок потрібно зробити, а грошей шкода хлопець пошкодував. Тепер він за свій вчинок буде розплачуватися сповна.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Києві водій уявив себе гонщиком і розігнався на автомобілі до 300 км/год. Він вирішив похвалитися своїми "вміннями", виклавши фото в соціальну мережу. Тепер за швидку їзду йому загрожує відповідне покарання.

Також ми писали, що росіянка влаштувала справжній бешкет на борту літака, що летів з Владивостока. Екіпажу довелося пов'язувати буйну пасажирку.

Нагадуємо, що в Україні почастішали випадки крадіжки автомобілів. Шахраї придумали новий вид викрадення транспортних засобів. Про це потрібно знати кожному водієві.