З легкої руки завсідників московських нічних клубів в мережі з'явилися унікальні кадри, записані на вечірці за участю передбачуваної дочки Володимира Путіна.

Дівчину на ім'я Луїза Кривоногих в росЗМІ охрестили третьою дочкою президента РФ. У соцмережах вона підписана як Луїза Розова. Днями вона зіграла Діджейський сет в модному московському закладі "Ровесник". Блондинку всюди супроводжували охоронці, а вона намагалася приховати частину обличчя за чорною бейсболкою.

За інформацією інсайдерів, ще на початку 90-х років Володимир Путін познайомився з мешканкою Санкт-Петербурга Світланою Кривоногих. У 2003 році в результаті їх роману на світ з'явилася дочка, але в свідоцтві про народження інформація про батька – відсутня. Але відомо, що її по батькові – Володимирівна. Інтриги додає і її "феноменальну схожість" з президентом.

У лютому Луїза Розова дала інтерв'ю відомому глянцевому виданню і на питання про схожість з Володимиром Путіним відповіла досить розмито: «Як виявилося, є дуже багато людей, схожих на Володимира Володимировича...».

Варто відзначити, що на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона старанно постить кадри, на яких не можна розглянути її обличчя:

Більш того, є в її мікроблозі знімки, на яких, за припущеннями аудиторії, вона зображена разом з сином Олександра Лукашенка - Миколою:

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк здивувала шанувальників новою заявою.

Також наг портал розповів про те, що Маша Єфросиніна зворушила мережу спільним фото з дочкою.

Нагадуємо, що Оля Полякова похвалилася перукарським талантом і змінила імідж старшої дочки.