"Укрзалізниця" призупиняє продаж квитків у зв'язку з погіршенням епідситуації в регіоні

З понеділка, 8 березня, у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації та введенням посиленого карантину "Укрзалізниця" припиняє продаж квитків на популярний напрямок. Про це інформує пресслужба компанії.

За рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 8 березня Закарпатська область у зв'язку з погіршенням епідситуації потрапляє в "червону" зону карантину. "Укрзалізниця" поінформувала всіх пасажирів, що починаючи з моменту дії і до кінця посиленого карантину продаж квиток в зазначений регіон буде припинено. Крім того перевізник обмежить посадку і висадку пасажирів, які придбали квитки на дати з 9 березня і після.

У компанії підкреслили, що до 8 березня ніякі обмеження діяти не будуть. Всі пасажири зможуть без проблем дістатися або виїхати із Закарпатської області.

До слова, станом на 7 березня в "червону" зону карантину потрапили три області: Житомирська, Чернівецька та Івано-Франківська. У регіонах заборонена робота громадського транспорту, закриті школи, ресторани, кафе, ТРЦ і заборонено проведення масових заходів.

Також варто відзначити, що напередодні глава Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов прогнозував посилення карантинних заходів на Закарпатті. За його словами завантаженість ліжок з киснем в регіоні становить 65%. Відзначається, що поповнити список регіонів в "червоній" зоні незабаром можуть Вінницька, Львівська та Миколаївська області.

Раніше портал Hyser інформував, що в уряді вирішили обмежити Пасажирські перевезення в регіонах "червоної зони".

Також портал Hyser писав, що "Укрзалізниця" має намір відновити залізничне сполучення з територіями, які межують з анексованим Кримом.

Крім того портал Hyser повідомляв, що в "Укрзалізниці" розповіли, чи можна перевозити тварин у пасажирських поїздах.