Синоптики обіцяють чергове погіршення погодних умов наступного тижня.

Так, українці вже не можуть дочекатися теплої весняної погоди. Тому що зима зі снігами і дощами всім порядком набридла. Цього року були досить сильні морози, які не всі люди нормально перенести. До теж українці, більшою мірою, за останні роки і відвикли від такої суворої зими.

Як розповіли синоптики, що вже з 7 березня погода почне стрімко псуватися. У неділю буде переважно без опадів.

Температура вночі 4...9 морозу, у східних областях та в Карпатах місцями 10...13, вдень 1...6 тепла. 8 березня вночі у західних та північних, вдень у східних та місцями центральних областях - невеликий мокрий сніг, на решті території без істотних опадів; температура вночі 0...5 морозу, вдень від 1 морозу до 4 тепла, на півдні країни 4...9 тепла.

Також попередження отримали і водії, бо в ці дні на дорогах може бути ожеледь.

Вже 9 березня варто в багатьох областях очікувати сніг. А ось 10 березня буде вже переважно без опадів. Температура вночі 9 березня -3...-9 морозу, на північному сході до -12 морозу.

11 березня також у всіх областях не буде опадів. Але вже 12 березня ситуація кардинальним чином змінитися. Тому що синоптики в цей день віщують сніг і дощ.

13-15 опади продовжують засмучувати українців. Але це буде переважно дощ.

Температура 11 березня вночі 3...-9 морозу, вдень 1...7 тепла, у східній частині близько 0, 12-15 березня підвищенням температури вночі до 3 тепла - 2 морозу, вдень до 4...10 тепла, на півдні та південному заході місцями до 15 тепла.

Тому не варто ховати теплий одяг і парасольки.

Раніше Hyser писав про те, що погода на вихідні зіпсує українцям весняний настрій.

Також писали, що названо точні дати різкого похолодання в Україні.

Нагадаємо, що зима "воскресне" у травні, синоптики розповіли, якою буде погода в Україні до кінця весни.