У Києві невідомі відкрили вогонь з вогнепальної зброї по припаркованим машинам.

Так, у Києві сталася чергова НП. Там невідомі застосовуючи вогнепальну зброю відкрили вогонь по припаркованих машинах. На цей час правоохоронні органи зайняті тим, що встановлюють особи людей, які порушили закон України.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Як повідомляється, невідомі стріляли по вікнах припаркованих автомобілів. Поки відомо про три пошкоджених таким чином авто.

"На щастя, жертв і постраждалих серед людей немає. Правоохоронці розшукують озброєних хуліганів", - йдеться в повідомленні.

Фото події вже з'явилося в мережі. На них можна помітити, як у вікнах машин є отвори від пострілів. На превелике щастя ніхто з людей не постраждав. Хоча це все могло закінчитися набагато сумніше.

Також правоохоронці встановлюють причину такого безладу. Судячи з характеру пострілів хтось просто вирішив пограти зі зброєю тим самим піддаючи життя простих українців смертельній небезпеці. Але також не варто виключати, що це була добре спланована провокація.

У будь-якому випадку, мотиви злочину і особи тих, хто стріляв встановлять в правоохоронних органах. Вже відкрито кримінальну справу, за якою винуватцям доведеться відповісти перед судом.

Раніше Hyser писав про те, що країну сколихнула історія про пенсіонера-деспота з Харківщини, який тримав у полоні і дітей і дорослих.

Також писали, що у Житомирі напали на військового, коли він хотів захистити літню людину.

Нагадаємо, що у Львові розгорілася гучна справа навколо пастора.