"Київстар" розповів про важливі зміни

З 1 березня 2021 року для абонентів мобільного оператора "Київстар" почали діяти нові правила. На сайті GSM info передають, які важливі зміни ввела компанія.

Нові правила стосуються абонентів передплаченого зв'язку. Ось уже кілька днів як вони можуть вибрати будь-яку комбінацію номера, карти, а також тарифного плану.

Компанія з 1 березня запустила нову послугу - "Швидкий старт". Вона допоможе під'єднати будь-який тариф передплаченого зв'язку за простішими умовами в спеціалізованих магазинах компанії.

Раніше нові абоненти отримували разом зі стартовим пакетом конкретний номер і тарифний план. Зараз же завдяки новій послузі можуть вибрати з 15 запропонованих номерів, а також вибрати вподобаний тарифний план.

При цьому, за таку послугу нічого додатково не потрібно доплачувати, просто за ті ж гроші клієнт зможе вибрати відповідний йому номер і тарифний план. Важлива умова, тарифний план повинен бути доступний на момент підключення в магазині компанії.

Новому абоненту потрібно буде активувати тарифний план, набравши комбінацію *111#. Також ще одна умова-оплата першої абонентської плати за місяць користування, яка входить у вартість SIM-карти.

Більш детально про нову послугу можна дізнатися на сайті "Київстару".

Також зверніть увагу на новий тарифний план "Smart Регіон". У нього входить чимало популярних послуг, і при цьому вартість досить недорога - 100 грн на місяць.

Однак, під'єднати її можна лише при відвідуванні Центру обслуговування клієнтів компанії, оскільки новий тарифний план відноситься до контрактних.

Раніше портал Hyser повідомляв, що нова телекомунікаційна компанія в Україні Lycamobile пропонує новим клієнтам тариф всього за 30 грн, що в нього входить.

Також ми писали, що ще один мобільний оператор-компанія Vodafone з 1 березня оновила деякі свої тарифи. Вони спрямовані на те, щоб зробити більш доступною клієнтам цифрову інфраструктуру.

Нагадуємо, що українцям варто приготуватися до подорожчання мобільного зв'язку. Відбудеться це вже з 1 липня, НКРЗІ вже схвалив звернення мобільних операторів з даного питання. Стало відомо, що зміниться для клієнтів з літа.