За часів СРСР було дуже багато загадкових місць у вигляді закритих військових містечок. Там проводилися різні експерименти, в тому числі, пов'язані з розробкою секретної зброї.

Перед вами -о дне з таких закритих режимних містечок. Для того, щоб західні агенти не дізналися про його місце розташування, містечко зробили всередині величезної гори.

Величезної - це м'яко сказано. Розміри гори, всередині якої розташувалося ціле підземне місто зі своїм метро, секретними вулицями, бункерами і багатотисячною армією, просто вражає.

Ви коли-небудь бачили цілий житловий квартал зі своєю інфраструктурою, який розміщений всередині величезного гірського масиву? З повітря, ясна річ, цей секретний об'єкт розглянути неможливо. Журналісту вдалося проникнути в саме серце цього режимного об'єкта. Він показав, як живе ціле підземне місто, яке досі не нанесене ні на одну карту.

Примітно, що в цьому секретному місті, крім свого метро, був окремий молокозавод, лікарня, хлібний комбінат.

А ще, як стверджують очевидці, за часів глобального совдепівського дефіциту в цьому секретному населеному пункті у людей були всі ті продукти харчування, про які багато хто тільки міг мріяти.

Подробиці - в сюжеті:

Раніше портал Hyser повідомляв, що на вулицях Єревана був помічений автомобіль ЗАЗ-110557" Таврія", але виконаний він у вигляді пікапа, а не з кузовом хетчбек.

Також ми писали, що У мережі з'явилися знімки найшвидшого "Запорожця" в світі, його виставили на продаж в Росії за 270 тисяч доларів. Все через те, що "Запорожець" і Tesla зроблені на одній базі.

Нагадуємо, що у Києві помітили таксиста на незвичайному автомобілі. Таксист наклеїв на радянський автомобіль логотип і номер міжнародної компанії "Uber", що ж під ним ховається.