МАУ відновлює міжнародні маршрути

Авіакомпанія МАУ відновлює міжнародні маршрути, а також наростить частоту на лініях, де вже виконуються польоти. Таку заяву зробили в пресслужбі авіаперевізника.

Так, у березні Міжнародні Авіалінії України відновлюють рейси за семи міжнародними маршрутами. На початку першого місяця весни авіакомпанія повернеться на маршрути Київ-Женева і Київ-Прага. А в кінці березня список напрямків поповниться ще кількома маршрутами. Зокрема з Києва можна буде полетіти в Барселону, Вільнюс, Кишинів і Ларнаку. Також додасться рейс з Одеси в Стамбул.

Повідомляється, що МАУ здійснить спеціальні евакуаційні рейси зі столиці України в Делі і Ташкент (25 лютого, 5, 13, 18 березня і 28 Лютого, 10, 21, 31 Березня відповідно).

Навесні авіакомпанія планує наростити частоту польотів по шести маршрутах. Так, з'явиться можливість частіше літати з Києва в Париж, Тбілісі, Амстердам, Єреван, Мілан і Тель-Авів. МАУ збільшить кількість рейсів зі столиці України в Дубай до 6 на тиждень.

Авіаперевізник нагадав пасажирам, що перед покупкою квитків слід врахувати, що графік може коригуватися в залежності від обмежень на пересування у зв'язку з пандемією і попиту на ті чи інші напрямки. Згідно із законодавством України авіакомпанії мають право скасовувати рейси за 14 днів до вильоту. Примітно, що пасажири таких рейсів не можуть розраховувати на додаткову компенсацію, авіаперевізники зобов'язані виплатити суму рівну вартості квитка.

Також любителів подорожей порадував і український лоукостер SkyUp Airlines. Компанія вже з 30 травня запускає рейси з України в два німецьких міста Нюрнберг і Ганновер. Повідомляється, що за політ в Нюрнберг, доведеться заплатити від 1084 гривень і від 1495 Гривень у зворотний бік. Подорож до Ганновера коштує від 1297 гривень, а політ у зворотний бік доведеться віддати від 1330 гривень. У компанії відзначили, що в дану вартість не входить багаж. Нюрнберг і Ганновер - ідеально підходять для любителів подорожей по цікавих місцях. Міста багаті на колоритні місця, де можна скоротати не одну годину. Також туристи можуть насолодитися величними соборами та захоплюючими виставками.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Туреччина послаблює карантинні обмеження і готується зустрічати туристів.

Також портал Hyser інформував, що МОЗ оновило список країн "червоної зони", які туристам краще обходити стороною.

Крім того, портал Hyser повідомляв про "підводні камені" при покупці дешевого туру на курорт. Про це замовчують в туристичних компаніях.