На 83-му році життя помер актор Андрій Мягков

Зупинилося серце знаменитого актора і народного артиста СРСР Андрія Мягкова, фільми з яким подобались багатьом глядачам. Про це повідомляють РосЗМІ.

Повідомляється, що артист пішов з життя у віці 82 років, причина і обставини смерті не розкриваються. Коли і де можна буде попрощатися з легендою також не повідомляється.

Андрій Мягков з'явився на світ 8 липня 1938 року в Ленінграді. Навчався в Школі-студії МХАТ, яку закінчив у 1960-х роках. Після чого почав працювати в театрі"Современник". Вже через кілька років в 1965-му році, талановитий актор дебютував у кіно. Він виконав головну роль у фільмі кінорежисера Елема Климова"Пригоди зубного лікаря".

Найбільшу популярність Андрій Мягков знайшов після зйомок у фільмах" Службовий роман "і" Іронія долі, або з легким паром!". Тоді він отримав загальну впізнаваність, адже ці картини полюбилися багатьом глядачам і більш того, їх дивляться навіть через десятиліття. Фільмографія знаменитості цим не обмежується, Мягков зіграв у ряді інших фільмів. Наприклад, "Дні Турбіних", "Жорстокий романс", "Гараж", "Надія", "срібні труби", "Післямова", "на Дерибасівській хороша погода, або на Брайтон-Біч знову йдуть дощі".

Заслуги актора не залишилися без уваги і в 1986 році йому присвоїли звання народного артиста СРСР. Крім того, в травні 2019 року Андрій Мягков отримав Орден "За заслуги перед Вітчизною" III ступеня.

Варто відзначити, що Андрій Мягков був дуже цікавою і талановитою людиною. Він є автором трьох детективних романів, які написав для дружини, так як їй не вистачало цікавої літератури. Тут також його творчість не залишили без уваги. Сценарист Олександр Бородянський зняв по книзі Мягкова серіал. Також Мягков захоплювався живописом. Підкреслюється, що в останні роки життя актор віддавав перевагу відокремленому способу життя і практично не виходив на зв'язок зі ЗМІ.

Раніше портал Hyser повідомляв, що зупинилося серце зірки популярного фільму.

Також портал Hyser писав, що померла зірка фільму "Зоряні війни".

Крім того, портал Hyser інформував, що обірвалося життя знаменитого актора.