Про Ланос можна говорити що завгодно і скільки завгодно. Ось тільки ніхто не заперечуватиме, що після Жигулів цей автомобіль став найпопулярнішим в Україні.

Популярний в Україні ЗАЗ Ланос незабаром може набути нової моделі в сучасному дизайні. Легендарний автомобіль може стати на конвеєр вже найближчим часом. У мережі вже з'явилися перші фотокартки прототипу легендарного автомобіля.

На малюнках прототипу немає уточнюючих написів про конкретну модель, окрім шильдика ZAZ. Однак зображеним автомобілем може виявитися саме новий Ланос.

Дизайн Ланоса нового покоління виглядає дуже сучасно. Зверніть увагу на передні фари, що збільшилися, і велику фальшрадіаторну решітку з хромованим декором і великою емблемою автовиробника. Також варто відзначити пластику еволюціонованого переднього бампера та "бумеранги" денних ходових вогнів.

Поки що про технічні характеристики можливої ​​новинки поки що нічого невідомо. Та й виробник ЗАЗ ніяк не розповсюджував інформацію про швидку появу нового ЗАЗ Lanos, однак і спростування після публікації ескізів не було, тому логічно було б очікувати на появу авто через 1,5-2 роки.

Читайте також:

Ось що станеться, якщо ви їздитимете на зимовій гумі влітку

Навіть целофан на сидіннях залишився: у покинутому гаражі виявили унікальний ЗАЗ "Таврія" у заводському стані

Круче американських: як виглядав рідкісний та забутий український мінівен для всієї родини