У мережі виявили унікальний легковий автомобіль, який має найбільший двигун у світі. Так, у цієї машини неймовірно довгий капот, який може змусити відкрити роти навіть найзапекліших автолюбителів.

Цю публікацію розмістили на порталі новин «focus»

Справа в тому, що на території Великобританії на аукціон виставили унікальний екземпляр – автомобіль The Beast 1972 випуску. Ця машина вважається однією з найекстремальніших за всю історію автопрому.

The Beast перекладається як «Звір». Це не дивно, якщо подивитися на його зовнішній вигляд. Найдивовижніше в тому, що автор цієї машини Джон Додд поставив на неї двигун Rolls-Royce і зробив доопрацювання від винищувача Другої світової війни Supermarine Spitfire.

Так, цей двигун має об'єм 27 літрів і нібито може розганятися до 300 кілометрів на годину. Він має від 750 до 950 кінських сил з крутним моментом 1030 Нм. Враховуючи те, що цей автомобіль був зібраний у 70-х роках, можна сміливо сказати, що це неймовірний винахід.

Кузов The Beast зроблений з легкого склопластику, а двигун від Rolls-Royce встановлений на сталеву раму. Особливу увагу привертає довгий капот і одразу 8 фар.

Важливо повідомити, що таких машин було зроблено всього 2 екземпляри, тож можна лише здогадуватися, скільки вона може стояти.

Читайте також:

Марті Макфлай прилетів попередити нас про щось: в Україні помітили автомобіль із культового фільму «Назад у майбутнє»

Легендарний Ford Sierra, про який мріяв кожен автомобіліст, продали за 700 тисяч доларів. Фото

Тернопільський бізнесмен вирішив продати колекцію своїх унікальних ретро автомобілів. Фото