Багато автомобілістів чудово знають, що знаменитий автопромисловий завод ВАЗ випускав чимало рідкісних і навіть унікальних екземплярів. Зараз йтиметься про марку Lada, яка являє собою кабріолет. Так, цей незвичайний автомобіль – справжня рідкість, про який свого часу мріяли багато хто.

Відповідну публікацію оприлюднили на автомобільному порталі «autonews»

Є інформація, що раніше вироблявся такий автомобіль від марки Lada, який отримав прізвисько "Наташа". Ця машина виглядає як справжній кабріолет і він був зроблений на базі ВАЗ-2108. Ця модифікована "вісімка" була створена 1990 року в Бельгії. Завдяки зусиллям місцевих постачальників радянський автомобіль перетворили на кабріолет під керівництвом фахівця з Тольятті.

ВАЗ-2108 «Наташа» має тканинний верх, що складається, і нові бампери. Даних екземплярів було випущено всього 500 штук, що говорить про їхню рідкість.

Якщо подивитися на цю Lada, то можна легко здогадатися, що про нього мріяли багато автолюбителів, і не тільки. Так, якщо побачити таку машину, то люди не лише дивуватимуться, але й виявляти бажання просто сфотографувати її на свої смартфони.

Читайте також:

Його називали "мильницею": як виглядав Запорожець, який може купити навіть підліток

Можна знімати у «Форсажі»: у мережі показали гоночний «Запорожець», якому немає аналогів

Машини із паралельних світів: як виглядали невідомі прототипи "Волги". Фото

Автомобільна українізація: автоумільці із радянських «Жигулів» роблять українські електрокари. Фото