У мережі з'явилися жахливі відомості про велику трагедію. Стало відомо, що знаменитий автомобіль Tesla спалахнув після аварії на одній з американських доріг. На місці події спалахнула пожежа, що говорить про серйозні наслідки через інцидент.

Як повідомляється, на території Америки сталася ДТП, в якій спалахнув електромобіль Tesla Model S. Для того, щоб загасити пожежу на місці пригоди, вирушили рятувальники та пожежники, які гасили автомобіль понад 2 години.

Відомо, що цей трагічний інцидент трапився в містечку Вейкфілд поблизу Бостона. Це пов'язано з тим, що на американському узбережжі останнім часом дуже сильні снігопади, що свідчить про те, що рух дуже небезпечний.

Водій електромобіля Tesla не впорався з керуванням, і його занесло, внаслідок чого машина врізалася у відбійник.

Важливо відзначити, що в цій ДТП постраждалих людей не виявлено, чого не можна сказати про авто. Справа в тому, що коли відбувалася евакуація машини, то в неї пробилася батарея, це стало результатом пожежі.

Після займання на місце події прибули пожежники, яким довелося тяжко попрацювати. Через те, що Tesla є електромобілем, її дуже важко згасити. Пожежники боролися зі стихією 2,5 години, а під час горіння авто виділялися токсичні речовини.

Керівник пожежної частини Уейкфілда зробив важливу заяву про те, що на сьогоднішній день пожежники не знають, як швидко гасити електромобілі.

Читайте також:

Радянська Tesla: у мережі показали дизайн Таврії, якої не уявляв навіть Ілон Маск

Як космічний корабель: у мережі показали Tesla Model S Plaid у розкішному спортивному обвазі