На одному з легендарних українських сайтів оголошень було знайдено унікальну пропозицію щодо продажу радянського автомобіля. Житель України продає неймовірний Жигулі, який вразить своїм станом навіть найзатятішого автолюбителя.

Відповідне оголошення опубліковано на сайті «olx»

Всім чудово відомо, що являють собою знамениті автомобілі Жигулі. Вони свого часу закохали серця мільйонів людей. Однак і сьогодні можна побачити такі машини на українських дорогах. Зараз йтиметься про унікальну пропозицію одного з українців. Він продає "трійку" в ідеальному стані за колосальні гроші.

Якщо звернути увагу на знімки автора, то можна спочатку подумати, що його Жигулі наче вигнали з конвеєра. Ця "трійка" знаходиться в ідеальному стані. Її салон виглядає просто неймовірно, а коричневим шкіряним сидінням може позаздрити практично кожен.

«Ретро автомобіль ВАЗ 2103 1977 р.в. 9 000 $», - підписано оголошення автора.

Варто приділити особливу увагу тому, що в багажнику залишилася приклеєна бирка, яка показує, коли було пофарбовано кузов даного автомобіля. Це натякає на те, що він повністю в оригінальному стані.

«Ретро автомобіль у справжньому, оригінальному стані. Реальний пробіг. Знакова машина радянського автопрому в ідеальному збереженні», - додав українець в описі автомобіля.

Читайте також:

Його називали "Чебурашка": як виглядав прототип "Жигулів", більше схожий на "горбатий" Запорожець

Виродки часів СРСР: у мережі показали прототипи "Жигулів", які так і не пішли у серію