У мережі з'явилися несподівані кадри, на яких можна побачити дивовижний витвір на колесах. Стало відомо, що в Америці було випущено безпілотний автомобіль, який більше нагадує «кімнату на колесах».

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «mmr»

Компанія під назвою Alpha Motor Corporation, що знаходиться в Каліфорнії, США, показала свій дивовижний проект – безпілотник Room, що перекладається як «кімната».

Кімната: скріншот із мережі
Кімната: скріншот із мережі

По суті, цей проект є маленькою машиною довжиною 3,85 метра. Усередині цього нібито авто можна побачити диван, столики та планшети. Room має максимальну швидкість всього 40 кілометрів на годину, і його змушує їхати спеціальна електрична силова установка. Цей екземпляр може проїхати близько 320 км.

Кімната: скріншот із мережі
Кімната: скріншот із мережі

Що стосується салону, то він розрахований на 4 особи. Однак найцікавіше в тому, що місця для водія немає, тому що це безпілотник. Вказано, що Room має повний привід та диски розміром 14 дюймів та оптику.

Кімната: скріншот із мережі
Кімната: скріншот із мережі

Крім цього, є інформація про те, що у серійне виробництво «кімната на колесах» надійде вже з наступного року. Також є відомості про те, що компанія-виробник вже почала приймати замовлення на моделі. Наприклад, модель Jax коштуватиме кругленьку суму – від 32-х до 39 тисяч доларів США.

Названі машини з найнадійнішими коробками передач

Автомобіліст показав, як виглядає його машина, де він проїхав півтора мільйона кілометрів за 6 років

Щоб машина не затихла взимку: як перевірити зарядку акумулятора

Росіян порадували: замість європейських іномарок їм поставлятимуть машини з Уганди