На дуже популярному сайті оголошень під назвою «auto.ria» можна знайти цікаву пропозицію. Одні українці продають свою Таврію за 700 доларів США в Києві.

Відповідну інформацію можна знайти на сайті оголошень « auto.ria.com »

Таврія: скрін з оголошення
Таврія: скрін з оголошення

«Авто у впевнеому робочому стані, завжди заводиться, масло не їсть, ніде не капае, інжектор , конь для роботи ніколи не підводив кожен день їздить, Ідеальний у всьому окрім кузова, але це не заважало мені їм користуватись.Багато замінено та пороблено по ходовці й мотору..Зроблений чіптюнінг, ,машина пушка.Відреставрована рульова рейка, зроблено розвал сходження, ,гальмівні диски, новий бензонасос, паливний фільтр а також повітряний, короче робив для того щоб нічого не заважало користуватись по роботі, але щоб зрозуміти треба проїхатись, точно сподобається.Кузов підробить треба , але мені не принципово, мені щоб іздила гарно.Та і часу немає їм займатись», - подписано объявление.

Таврія: скрін з оголошення
Таврія: скрін з оголошення

Окрім цього, автор вирішив написати про витрату свого автомобіля.

«Світдо є, електрика працюю, расход 5-6 літрів.Разом віддам кучу запчастин, 2 стойки передні у зборі, рульову рейку під реставрування, задні барабани 2 шт, шруз, бензонасос, нову катушку запалення та й ще кучу всього».

Таврія: скрін з оголошення
Таврія: скрін з оголошення

Якщо звернути увагу на фотографії, то можна з легкістю помітити, що даний автомобіль практично весь гнилий. Однак автору даного оголошення це не заважає просити за цей автомобіль 700 доларів за курсом понад 40 гривень. Якщо перевести цю повну суму на гривні, то вийде приблизно 30 тисяч.

Таврія: скрін з оголошення
Таврія: скрін з оголошення

У мережі показали найрідкісніші версії ЗАЗ "Таврія": деякі ви не бачили. Фото

"Космічна Таврія": як виглядав прототип ЗАЗ, яким милуються досі