Легендарна компанія Rolls Royce відома усьому світу завдяки своїм унікальним автомобілям. Rolls Royce не перестає дивувати і надав свій новий електромобіль, який викликає захоплення у кожного автолюбителя.

Цю інформацію надали на порталі «Обозреватель»

Якщо звернути увагу на цей новенький Rolls-Royce Spectre, то він дуже схожий на своїх старших братів Wraith і Phantom. Однак Spectre дещо нижчий і ширший. Його форми можуть похвалитися своєю досконалою аеродинамікою, а фігурка на капоті під назвою «Дух екстазу» трохи змінена.

Джерело: Rolls-Royce
Джерело: Rolls-Royce

Rolls-Royce Spectre оснащений оригінальною LED-світлотехнікою, а його радіатор має підсвічування з 22 світлодіодів. Також цей автомобіль має дуже великі диски 23 дюймів.

Джерело: Rolls-Royce
Джерело: Rolls-Royce

Цей новенький автомобіль важить 2974 кілограми, що досить багато.

Крім цього, у компанії повідомили, що запас ходу Rolls-Royce Spectre становить 520 кілометрів, що є чимало для електрокара.

Джерело: Rolls-Royce
Джерело: Rolls-Royce

Електричний двигун цього «монстра» має 585 кінських сил і момент, що крутить, 900 Нм. Саме це дає можливість Rolls-Royce Spectre розігнатися до 100 км/год за 4,5 секунди.

Найунікальнішим у цьому автомобілі є те, що він отримав керовані задні колеса, що дає можливість маневрувати на невеликих швидкостях.

Як космічний корабель: Sony показала, як виглядатиме її перший автомобіль. Фото

Xiaomi показала фото свого першого автомобіля. Це щось інопланетне