У мережі з'явилася інформація про несподівану новинку від автомобільної компанії Dacia. У столиці Франції було надано кілька новинок, і в очі одразу кинувся новий концепт Manifesto та кросовер Duster.

Відповідну інформацію розмістили на порталі новин «autocentre»

В одному з автосалонів у Франції було вперше показано новий кросовер Dacia Duster Mat Edition. Відомо, що ця новинка буде випущена в обмеженій кількості, і вона буде найдорожчою машиною у родині Dacia.

Важливо наголосити, що цей автомобіль має унікальне забарвлення в ексклюзивний колір Comet Grey. Він має матовий відтінок, його 17-дюймові колеса забарвлені особливим чорним кольором.

Також якщо звернути увагу на дзеркала, то в очі впадає оранжева вставка.

Dacia Duster Mat Edition: скрін
Dacia Duster Mat Edition: скрін

Слон Duster Mat Edition може похвалитися своєю тканиною під колір кузова автомобіля та оснащенням мультимедійною системою Media Nav з 8-дюймовим сенсорним екраном. Клімат контроль, камера заднього виду та безключовий доступ також можуть порадувати своїх потенційних власників.

Duster Mat Edition має бензиновий турбодвигун TCe 150 з 148 кінськими саламі, а момент, що крутить, становить 250 Нм. Також цей кросовер оснащений шестиступінчастим «автоматом» EDC.

Вже наприкінці 2022 року можна буде побачити цей автомобіль на продажі, а його ціна стартуватиме від 25 тисяч доларів США.

Як космічний корабель: Sony показала, як виглядатиме її перший автомобіль. Фото

Добре живуть: частина українських депутатів після вторгнення РФ пересіла на розкішні автомобілі