12 лютого 2020 року відзначається свято Трьох Святих: Василія Великого, Григорія Богослова і Іоанна Златоустого.

У народі цей день більше відомий як свято сімейної святості, оскільки всі три сім'ї святителів були дуже віруючими і виховували своїх дітей в любові і вірі. Відомо про головні прикмети на 12 лютого, про які повідомляє "Сьогодні".

Велике православне свято відзначається 12 лютого, фото: YouTube

Сьогодні ідеальний день для примирення з людьми, з якими ви до цього були в конфлікті, щоб він не затягнувся ще на рік. Між іншим, якщо в цей день поставити за поріг взуття, то можна уникнути сварок в сім'ї на цілий рік. Також можете сміливо сьогодні будувати плани на майбутнє, оскільки всі вони матимуть шанс на успіх.

Водночас чоловікам в цей день краще утриматись від будь-якої важкої фізичної роботи. Разом з тим, у цей день небажано ревнувати і злитися, а ще категорично не можна шити та в'язати. Цих прикмет у народі дотримувались з давніх часів.

Які прикмети залишились на сьогодні в честь Трьох святих, фото: Високий Замок

Окрім того, серед погодних прикмет існують такі: північний вітер, небо без хмар - до сильного похолодання, червоний місяць передбачає сильний вітер, а раптовий вітер взагалі до сирого році. Також дерева, вкриті інеєм свідчать про те, що скоро потепліє.

Також сьогодні відзначається Міжнародний день науки і гуманізму і Міжнародний день шлюбних агентств, а святкують свої іменини Василь, Володимир, Григорій, Іван, Максим, Петро, ​​Степан і Федір.

Скріншот: Сьогодні

Скріншот: Сьогодні

Скріншот: Сьогодні

Раніше "Нyser" писав про те, що в Україні знову з'явилося нове свято.

Також наш портал повідомляв, скільки вихідних буде в українців в останній місяць зими 2021 року.

Нагадуємо, що стало відомо, як за народними прикметами передбачити погоду.