Синоптики поділились прогнозом погоди на 10 лютого.

З їх слів день видасться сніжним та морозяним. Найбільший мороз очікується на Заході, де температура повітря понизиться до -5 градусів. Але прохолодно буде не скрізь на території України. Наприклад, тепло традиційно очікується на Півдні. Про це повідомляє "24 канал".

Снігу стане ще більше, а морози злютішають, фото: YouTube

Згідно з прогнозом, на Півдні українців порадують +8...+10 градусів тепла, а у Криму температура повітря взагалі прогріється до +13 градусів. Проте на більшості територій країни очікується сніг як вдень, так і вночі. У східних областях синоптики теж обіцяють сніг з дощем.

Синоптик Наталія Діденко уточнила, що опади будуть спостерігатись періодами. Для пояснення, вранці примхи погоди доведеться терпіти жителям Заходу та Півночі, а вже до вечора негода переміститься на Схід.

В Україні очікуються опади 10 лютого, фото: Уніан

Такі погодні умови в Україні зумовлені тим, що наразі в країну прямують відразу 2 циклони: Tristan та Ulf. В той час як Tristan, який є причиною опадів останнім часом й продовжує панувати в східних областях, далі буде поступово зміщуватись у східному напрямку. Йому на зміну прийде Ulf, який вже з середи буде відповідати за погоду в Україні.

До слова, у Києві сьогодні теж очікуються сильні морози, оскільки температура повітря опуститься до -3...-5 градусів морозу. А от яка температура повітря прогнозується в решті українських міст:

Скріншот: 24 канал

Скріншот: 24 канал

Раніше "Нyser" писав про те, що українців сповістили про лячні погодні аномалії навесні.

Також наш портал повідомляв, що українцям оголосили про прихід ранньої весни, названі дати потепління.

Нагадуємо, що у Франції випав сніг, який пофарбував небо в помаранчевий і бежевий кольори.