Продукти:

  • філе куряче 2 шт;
  • сметана, 2 ст. ложки;
  • перець за смаком;
  • сіль за смаком;
  • соєхвий соус 50 мл;
  • часник подрібнений, 3 зубці;
  • картопля 4 штуки;
  • печериці 5 штук

Філе маринуємо 20 хвилин.

Очищені шампіньйони нарізаємо скибочками.

Картоплю з куркою і грибами викладаємо у форму, посипаємо зверху натертим сиром, накриваємо кришкою або фольгою і відправляємо ароматну запіканку в духовку при 200 градусах на 45 хвилин. За 10 хвилин до готовності запіканку відкриваємо, щоб блюдо зверху присмажилося.

Читайте також:

Ідеально для осені: як приготувати цибульний суп із сухариками. Рецепт

Що починає відбуватися з тілом, коли ви повністю відмовляєтесь від м'яса