Надзвичайно ніжною та зворушливою постала перед прихильниками відома співачка Настя Каменських у новій публікації в соціальній мережі Instagram. Знаменитість позувала у домашній обстановці з пухнастою улюбленицею Мімі.

Настя Каменських надягнула об’ємний светр та зав’язала волосся у високу зачіску. У підписі до світлини артистка пояснила, що зустріла суботній ранок с близькими і прокинулася досить рано.

В коментарях гості сторінки Насті Каменських оцінили її зовнішній вигляд компліментами та побажали сил для того, щоб пережити втрату рідної людини:

Коментарі користувачів соцмережі Instagram

Як відомо, 25 січня пішов з життя батько виконавиці Олексій Жмур. Настя Каменських повідомила про це особисто у своєму мікроблозі. Після трагедії, на сторінці співачки почали частіше з’являтися світлини, на яких вона зображена с чоловіком Олексієм Потапенко та матір’ю. Наприклад, разом вони влаштували катання на засніжених гірках, згодом поділившись атмосферними знімками.

Потап та Настя Каменських. Фото: Instagram

Лідія Каменських - мама Насті Каменських. Фото: Instagram

Не обішлося і без нагадувань про те, що фанати з нетерпінням чекають від Насті Каменських новини про вагітність. Прихильники впевнені, що вона вже цілком готова для того, щоб народити дитину. Проте, сама виконавиця не коментує подібні розмови про себе та активно займається творчою реалізацією.

Варто зазначити, що на відміну від Насті Каменських, її чоловік Олексій Потапенко більш невдоволений увагою хейтерів до ії родини. Він не раз звертався до недоброзичливців с тим, щоб переконати їх займатися власним життям, а не шукати негатив в інших.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських розчулила прихильників знімком з близькою людиною.

Також наш портал розказав, що Настя Каменських підкорила фанів оригінальним нарядом.

Нагадуємо, що Настя Каменських та Потап показали гаряче фото та викликали бурхливу реакцію прихильників.