«Суперблондинка» української естради Оля Полякова досить часто хизується ефектними кадрами, на яких позує разом зі старшою дочкою Марією. Зірка дивує фанів світлинами, на яких виглядає як еталон жіночності та стилю, а також демонструє схожість зі спадкоємицею.

Так, в одному з нових постів Оля Полякова постала в ультракороткому багатошаровому вбранні, який доповнила високими ботфортами. На голові - зачіска з білявих локонів, на обличчі - виразний макіяж з акцентом на очі. Свій look «королева ночі» прикрасила масивними ланцюгами і браслетом. Дочка співачки - Маша Полякова надягла об'ємний чорний костюм з оригінальним принтом у вигляді сріблястих хрестів.

В коментарях фоловери співачки розщедрилися на компліменти та зазначили, що їй варто якомога частіше обирати такі наряди: і стрункі ноги на виду, і інші форми не приховані.

Коментарі користувачів соцмережі Instagram

Коментарі користувачів соцмережі Instagram

Коментарі користувачів соцмережі Instagram

До речі, не обішлося і без нагадувань про нещодавній конфлікт між Олею Поляковою та її колегою по сцені – Тіною Кароль. Оскільки прихильники виконавиці хіта «Знайти своїх» досі не можуть пробачити ексцентричній Поляковій, що вона назвала їх улюбленицю «плакальницею».

І це незважаючи на те, довгонога білявка вже вибачилась і пояснила, що сказане нею має відношення виключно до репертуару Тіни Кароль і ніяк не стосується смерті її чоловіка Євгена Огіра. За словами Олі Полякової, вона мала на увазі лише те, що останнім часов репертуар Тіни Кароль є занадто сумним, але вона з великою повагою ставиться до неї як до артистки.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова похизувалася розкішними формами в ніжній білизни.

Також наш портал розповів, що Тіна Кароль прокоментувала образливі зауваження від Олі Полякової у свою адресу.

Нагадуємо, що Оля Полякова в стильному купальнику підкорила прихильників звабливою фігурою.