Відомий український комік, телеактор Юрій Ткач, який здобув популярність завдяки зйомкам в ситкомах "Країна У" і "Одного разу під Полтавою" здивував своїх шанувальників несподіваним знімком.

У своєму акаунті в соціальній мережі Instagram він опублікував колаж з двох фото, на якому зображений він у звичному образі, а на іншому в образі жінки.

Ясна річ, що перевтілюватися довго йому не довелося - актор всього лише скористався спеціальним додатком в соцмережі за допомогою якого будь-яка людина за лічені секунди зможе змінити свою стать.

Курйозна фотографія коміка в лічені хвилини розлетілася по новинних пабліках. Одним з тих, хто надрукував її у своєму профілі, став паблік під назвою "news_ukraine_factu". Автор публікації написав, що український комік вирішив віддатися трендам і спробувати себе в ролі дівчини.

"Естественно Юрий воспользовался одной из известных всем программ и изменил себе внешность. #тетяЮра именно так подписал публикацию актер, и поинтересовался у своих подписчиков как ему лучше. А по вашему много значимому мнению дамы и господа какая из Ткача получилась девушка?

По нашему скромному мнению обаятельная красавица тетя Юра получилась", - зазначив автор публікації.

Не секрет, що в учасника телевізійних шоу "Танці з зірками", "Ліга сміху" і "Ігри Приколів" підростає дочка та один з фоловерів зазначив, що саме так буде виглядати його доросла дочка.

"Примерно так будет выглядеть его дочь👍" (Орфографія збережена - прим. ред.), - пишет он.

"Ось воно ,луже схожий на свою дружину,це доля🤗", "Прикольно🔥", "Лизи как дочь!!!", "😂👏🔥", "👍😊😂", "😂😂😂😂", "👍👍👍", "Симпатичная)❤️" (Орфографія збережена - прим. ред.), - сміються шанувальники актора.

Скріншот коментарів, instagram.com/news_ukraine_factu

Скріншот коментарів, instagram.com/news_ukraine_factu

ССкріншот коментарів, instagram.com/news_ukraine_factu

Раніше "Hyser" писав про те, що Ігор Ніколаєв розкрив одну з найбільших події в історії шоу-бізнесу.

Також "Hyser" повідомляв, що коханка Гаріка Харламова похвалилася відкритим декольте.

Нагадаємо, що Кіркоров вирішив більше не приховувати жінку, яка робить його щасливим.