Український співак Віталій Козловський представив кліп на свою нову пісню.

Співак Віталій Козловський не перестає радувати своїх шанувальників новими піснями. На цей раз він представив нову композицію під назвою "Мала, танцюй". На Youtube вже з'явився новий кліп до композиції. Відзначимо, що співак останнім часом не так часто радує своїх шанувальників новими роботами. Але це пісня вийшла вище всяких похвал.

Найбільше багатьом сподобався відеоряд до цієї пісні. Віталій вирішив у своїй роботі показати, що всередині кожної дівчини живе вразлива дівчинка, яка мріє про кохання. У кліпі знялися кілька жінок різного віку. Але найбільше увагу глядачів прикував до себе сам Віталій і його таємнича супутниця. Разом з нею співак витончено танцював перед камерою в строгому чорно-синьому костюмі.

А в один момент він просто "осідлав" дівчину. Нічого непристойного глядачеві не було показано, але їх танці просто зачаровували. У коментарях користувачі мережі відзначили, що давно чекали від співака нових композицій. Також багатьом сподобався і кліп.

"Кліп реально не сподобався мені, а пісня крута, дуже душевно .............☀️☀️, Дякую, любий, за таку красу! Як завжди, люблю!, Дуже романтично, ніжно, щиро!!! ❤️❤️❤️ Все, як я люблю!!! ❤️❤️❤️ Кожне слово в саме ❤️❤️❤️ Дякую за цей кліп!!! ❤️❤️❤️ Так торкнутися душі можеш тільки ти...!!! ❤️❤️❤️ До сліз, браво!!! ❤️❤️❤️, Чудова пісня, а кліп 😍Браво Віталій 👏👏👏, Дуже гарно! І пісня, і відео! Дякую!, Віталій класна пісня!!! Продовжуй в тому дусі. 👋👋👋, Дуже грана пiсня 👍, Молодець, пісня супер 🤗", - написали шанувальники співака в коментарях під відео.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова і Dzidzio попалися на гарячому.

Також писали, що Настя Каменських вивернула свої "деруни" перед камерою.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва у стані афекту показала "блудні" корчі просто у дворі, відео.