Неймовірно привабливою та елегантною постала перед своїми шанувальниками Настя Каменських в новій публікації в Instagram. Співачка підкорила фоловерів ефектним чином і зірвала шквал захоплених компліментів.

Настя Каменських позувала в довгій білій сукні з оригінально оформленою зоною декольте. Волосся зачесане назад і зібране на потилиці, на обличчі - виразний макіяж і чуттєве вираз. У підписі до світлини зірка зазначила: «І нехай ті, кого ми любимо, завжди відчувають нашу любовь».

Гості сторінки обсипали її захопленими відгуками і відзначили, що Потапу несказанно повезло мати поруч з собою таку розкішну дружину:

Коментарі користувачів соцмереж. Фото: Instagram

Коментарі користувачів соцмереж. Фото: Instagram

До речі, Настя Каменських вже ділилася фото у цьому вбранні:

Настя Каменських. Фото: Instagram

Деяких користувачів щиро обурило те, що Настя Каменських незважаючи на недавню втрату батька, постить подібні знімки. До слова, Настя Каменських об'єктом хейтерской критики стає досить часто, оскільки дозволяє собі провокаційні фотосесії. Вокалістка також полюбляє позувати майже без одягу, демонструючі підтягнуті форми и звабливу фігуру.

Чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко час від часу захищає кохану від атак недоброзичливців у мережі, говорячи про те, що їм необхідно займатися власним життям. "Вони будуть говорити, вони будуть обговорювати, вони будуть сміятися і пліткувати. Пам'ятай про те, що «вони» це всього лише вимушений супровід твоїх успіхів" - зазначив продюсер нещодавно на своїй сторінці в Instagram.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських похизувалась фігурою під час пляжної фотосесії та покорила фанатів.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських здивувала фанатів провокаційною світлиною.

Нагадуємо, Настя Каменських позувала в міні-купальнику и підкорила фоловерів жіночністю.