Популярна українська телеведуча і екс-зірка проекту «Орел і Решка» Леся Нікітюк опублікувала на сторінці свого мікроблога забавне фото. Артистка з іронією розставила всі крапки над «i» в стосовно свого особистого життя...

Не є таємницею, що Леся Нікітюк відноситься до категорії зірок, які рідко коментують ситуацію на любовному фронті і майже не говорять на тему особистого. Проте відома блондинка з великим задоволенням постить в соцмережі розповіді про творчі здобутки або доводить шанувальникам, що природа не обділила її оригінальним почуттям гумору.

Нещодавно вона дала інтерв'ю телеведучому Дмитру Гордону і підкорила глядачів своєю щирістю і дотепністю. А буквально днями похвалилася цікавим «спільним» фото з одіозним телевізійним діячем. Леся Нікітюк позувала у міцних «обіймах» Дмитра Гордона, а зацікавлені користувачі соцмережі питалися у неї про те, що надихнуло його на їх бесіду.

Леся Нікітюк та Дмитро Гордон. Фото: Instagram

До речі, в одному прямих ефірів в соціальній мережі Instagram Леся Нікітюк натякнула «суперблондинці» Олі Поляковій, що насправді все досить тривалий час її серце не є вільним. Вона пояснила, що поряд з нею є чоловік, який допоміг побороти комплекси. Проте ні його імені, ні будь-яких інших подробиць про обранця Леся Нікітюк повідомляти не стала.

Варто зазначити, що на сторінці Лесі Нікітюк є чимало кадрів, які доводять, що вона плідно працює над своєю зовнішністю і прикладає багато зусиль, щоб виглядати ефектно на публиці. Наприклад, під час канікул на Мальдівах, вона активно заповнювала мікроблог світлинами в стильних купальниках, які гармонічно підкреслювали її їдеальні форми та довгі ноги.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк відверто розповіла про участь у романтичному проекті "Холостячка".

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк позувала с оригінальній позі с гарним чоловіком та спровокувала бурхливу реакцію підписників.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк пустувала на камеру с ефектним представником чоловичої статі.