Красива й талановита співачка української естради Оля Полякова вміє по-справжньому дивувати своїх фанатів. В Олі дуже швидка реакція та добре почуття гумору. Фото та відео, які артистка розміщує на своїй сторінці часто буває провокативним. Наприклад, останній кадр демонстрував Полякову в міні сукні з відкритим декольте. Кожен охочий зміг оцінити принади Олі. Зірка пояснила, що знаходиться у "серйозному кабинеті".

Про це Оля Полякова написала на сторінці в Іnstagram.

Фанати епатажної та вродливої артистки Олі Полякової можливо звикли до характеру свого кумира. Оля іноді буває дуже різкою та отримає конфліктну ситуацію, яку можливо уникнути.

Наприклад, недавно Оля Полякова встигла посваритися с ведучою та співачкою Тіною Кароль. Це сталося на програмі "Маска". Полякова разом с колегами повинна вгадати особу яка переховується під маскою.

Останній раз Оля Полякова вирішила, що під маскою Тіна. Також Оля додала характеристику від себе, за що отримала критику с боку глядачів проєкту.

Після всього Полякової довелось вибачиться перед зіркою. Можливо таким чином про конфлікт скоро всі забудуть.

Оля Полякова, фото:скріншот You Tube

Останній пост Олі був загадковий, фанати досі не розуміють про ще їде мова.

На фото знаменитість позує в кабінеті, який назвала серйозним кабінетом. Глядачі змогли побачити співачку в темній міні сукні, яка чудово окреслювала всі принади Олі.

Шанувальники творчості почали робити ставки на то, де зроблено це фото. Деякі висловили припущення, що Полякова дає інтерв'ю Дмитру Гордону, який написав свій коментар під постом.

Коментарі, фото:скріншотІnstagram

Коментарі, фото:скріншотІnstagram

Багато хто написав теплі слова й побажання улюбленої співачки.

Раніше Hyser писав, як стала виглядати Оля Полякова.

Також портал писав, що популярна артистка Оля Полякова робить вдома.

Нагадуємо, як знаменита Тіна Кароль відповіла на образу Олі Поляковой.